کد مطلب: 138276
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان اردل:
همايش تجليل از جانبازان و رزمندگان در اردل برگزار مي شود
تاریخ انتشار : 1394/03/11
نمایش : 1222
قاسم همتي گفت: مراسم تجليل از رشادت‌هاي جانبازان و رزمندگان به مناسبت ميلاد امام زمان (ع) در اردل برگزار مي‌شود.














قاسم همتي رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان صبح امروز در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه با اعلام اين خبر گفت: اگر ما امروز در امنيت، آرامش و رفاه به سر مي‌بريم به برکت رشادت ها و ايثار رزمندگان است.
همتي يادآوري و احيايي صحنه‌هاي دفاع مقدس را بزرگ‌ترين راهبرد براي خنثي کردن حرکت خزنده دشمنان خواند و تصريح کرد: راه شهدا راه حق و حقيقت است؛ فرهنگ‌سازي فرهنگ شهادت سلامت پيکره جامعه را تضمين خواهد کرد، پس توجه و دقت بر فرهنگ شهيد و شهادت يک واجب ضروري در مواجه با جنگ نرم‌افزاري است که نبايد از آن غافل بود.
وي هدف از برگزاري اين همايش را قدرداني هرچند کوچک از زحمات و رشادت هاي جانبازان و رزمندگان اردل دانست.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان اردل افزود: اين مراسم 12 خرداد ماه راس ساعت 9:30 در محل سالن مهرگان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان اردل برگزار مي شود.
انتهاي پيام/570ه
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg